Pitch begeleiding

“Door mijn ervaring bij verschillende opdrachtgevers en bureaus, kan ik als geen ander partijen met elkaar verbinden. Ik spreek de taal van de adverteerder en ken de markt. Door mijn pragmatische aanpak kan ik de juiste match verzorgen”.

Een bureau en adverteerder moeten elkaar aanvullen en qua cultuur en werkwijze matchen. Bureau en adverteerder begrijpen elkaar om ook de doelstellingen daadwerkelijk te realiseren. Om een duurzame relatie te realiseren is het belangrijk om te bekijken in hoeverre er ook echt interesse en vertrouwen is in de wederzijdse expertise. Een nieuw bureau moet begrijpen waar de opdrachtgever behoefte aan heeft om zodoende constructief, relevant en doelmatig te kunnen samenwerken.

De aanpak van Saens als ‘verbinder’ is persoonlijk en bestaat ook uit een bureau- en bedrijfsbezoek. De cultuur en gemeenschappelijke klik zijn enorm belangrijk. Dus we kijken ook bij elkaar op de werkvloer om te ervaren hoe de mensen met elkaar omgaan, hoe het pand en de werkplekken er uit zien.

Je kunt de wind niet veranderen,
wel de stand van je zeilen.